Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #141

2022-06-10 18:02:26 By : Mr. James Wang

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal interessante deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 141!

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Thuiswerken brengt een aantal voordelen met zich mee. Een daarvan is dat je dit massageapparaat ongegeneerd op je gezicht kunt zetten tijdens het legen van je inbox. Het apparaat belooft je bloedcirculatie rondom je ogen te verbeteren voor een fittere look. Of je dit daadwerkelijk aan een Ali-gadget wilt overlaten is aan jou.

De sokkenverzamelaars en Star Wars-fans onder ons kunnen niet zonder een paar van deze Yoda sokken. Yoda’s oren flapperen gezellig onder de rand van je broek uit. Mits je een hoogwaterbroek draagt natuurlijk. Als deze oren wat te gek voor je zijn dan kun je ook voor een van de andere Star Wars-sokken gaan zonder uitsteeksels.

Ondanks dat je de komende tijd waarschijnlijk niet veel zon op je bol krijgt, is deze pet alsnog een interessante gadget. Je kunt namelijk via Bluetooth een boodschap op de pet laten zien. Communiceer je boodschap op je pet over 1,5 meter afstand. Al kun je natuurlijk ook gewoon praten om je boodschap over te brengen.

Deze vreemd uitziende waterfles is helemaal geen waterfles. Het is echter wel drie andere gadgets die je er misschien niet in had gezien: een Bluetooth speaker, lantaarn en powerbank. Je kunt de op van de lantaarn in verschillende hoeken buigen voor de gewenste verlichting. Perfect voor tijdens het kamperen (in eigen tuin deze dagen).

AliExpress staat bol van verschillende vreemde flash drives. Daar is deze sushi-rol er een van. Steek de USB-stick in je laptop en de data rolt zo op de stick. Hij is verkrijgbaar in een capaciteit van 4GB tot 128GB.

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

© 2022 WANT. Alle rechten voorbehouden Hosting by Xynta